Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bigum og kunst

29. oktober : 19:00 - 21:30

BIGUM OG KUNST

Mandag den 29. oktober kl. 19.00 på Kystvejens hotel

I foråret kunne Grenaa Kunst- og Musikforening og FOF Djursland præsentere kunstner Peter Brandes til et større arrangement i Pavillonen. Der var en stor politisk bevågenhed og rigtig mange mødte op til fernisering på udstillingen og efterfølgende foredrag.

 

Det er blevet en god tradition, at tilbyde områdets borgere et indblik i en given kunstners univers. Således har vi præsenteret Maja Lisa Engelhardt, Thomas Kluge og Peter Brandes. Samarbejde fortsætter i oplagte faciliteter på Kystvejens Hotel, som i forvejen rummer en stor og anerkendt kunstsamling.

 

Næste kunstner er Martin Bigum, som på baggrund af sin selvbiografiske bog: ”Min personlige kunsthistorie”, fortælle om nogle af sine grundlæggende barndoms- og ungdomsinspirationer, og hvordan han hele tiden revurderer eget greb for at finde nyt interessant ståsted i sin kunst. Martin vil i den forbindelse inddrage sin arbejdsdag, ideerne som han får undervejs i processen og sine vigtigste værker fra 1990 til 2012 gennem 80 billeder, som han selv medbringer. I foredraget vil han desuden belyse, hvorfor han ikke kan være andet end billedkunstner og digter.

Publikum vil have mulighed for at stille spørgsmål til sidst i foredraget, hvorefter Martin gerne signerer og tegner i sine bøger.

 

Billetter kan købes både ved Grenaa Kunst- og Musikforening v. Ulla Pedersen ulla-bent@stofanet.dk samt ved FOF på www.fof-djursland.dk  

 

Forud for foredraget tilbyder Kystvejens Hotel en gratis guidet rundvisning og restauranten serverer en lækker anretning. Begge dele skal bestilles på 89595959.

Detaljer

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Grenaa Kunst og Musikforening i samarbejde med FOF-Djursland

Sted

Kystvejens Hotel- og Konferencecenter
Kystvej 26
Grenaa, 8500 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
89 59 59 59
Hjemmeside:
http://www.kysthotellet.dk/