Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Peter Abrahamsen.

19. november : 14:15

 Mad, vin og Jeppe Aakjær

Minimesse i Dan Guitar med Peter Abrahamsen, der fortolker viser og fortæller om sin karriere lørdag den 19. november, og I kan købe billetter med en platte fra Stenalt økologiske produkter og med vin fra Danport.

I et samarbejde mellem Grenaa Musik og Event Forening og Grenaa Kunst og Musikforening tilbyder vi en særlig lørdag eftermiddag på Dan Guitar, Rugvænget 1, Grenaa.

Sangeren Peter Abrahamsen fortolker Jeppe Aakjær’s tekster og synger også nogle fra sin pop-karriere samt fortæller anekdoter fra sin karriere. Anledningen til koncerten er 150-året for Jeppe Aakjær fødsel.

Billetterne kan købes med platte – og uden platte. Prisen er 238 og 160 kr., og billetter skal købes på Turistkontoret i Grenaa, tlf. 87 58 12 00.

Hele dagen 19. november fra 09.30 er der åbent i Dan Guitar med smagsprøver på vine fra DanPort og ost og pølser fra Stenalt Gods, ligesom de to musikarrangører sælger øl, vin og vand hele dagen.

Fra kl. 14.00 – 17.00 er der kun adgang for folk med billetter.

Der serveres en lækker miniplatte inkl. et glas vin rød/hvid eller vand. Direktør Thomas Svenstrup fortæller kort om sin forretning, inden Peter Abrahamsen spiller første afdeling.

Der bliver en 25 minutters pause med mulighed for at smage på produkter fra Danport og Stenalt Gods, inden Peter Abrahamsen fortsætter med anden halvdel.

  • ”Det er første gang, de to foreninger samarbejder om et arrangement. Samtidig er det første gang, at vi har mulighed for både at vise en flot butik med instrumenter, gode vine og økologiske varer og så musik på én og samme dag i tre timer”, siger de to arrangører, Jens Stavnskær Pedersen, Grenaa Kunst og Musikforening og Klaus Hansen, Grenaa Gymnastik og Event Forening.

Detaljer

Dato:
19. november
Tidspunkt:
14:15
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Dan Quitars lokaler på Trekanten