Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medlemstilbud – Maja Lisa Engelhardt

2. august : 8:00 - 17:00

FOF Djursland er arrangør af et foredrag med Maja Lise Engelhardt onsdag den 26. oktober 2016 på Kystvejens Hotel.

Som medlem af Grenaa Kunst- og Musikforening kan billetter købes til nedsat pris – 100 kr. per person – normalpris er 150 kr.

Billetter kan reserveres og købes ved henvendelse til vores kasserer Ulla Pedersen.
Mail: ulla-bent@stofanet.dk – der er få billetter og de sælges efter “først til mølle” princippet.

Mit univers som billedkunstner
Maja Lisa Engelhardt

Grenaa                28052
Onsdag 26. oktober kl. 19.30        Kr. 100 inkl. kaffe/te og kage i pausen
Kystvejens Hotel, Kystvejen 26, mødesal 1

Billedkunstner Maja Lisa Engelhardt har i mange år boet i udlandet, men det er stadig hendes barndoms landskab i det naturskønne Vestsjælland der ses i hendes kunst. Med vægten på det oplevede frem for det iagttagede nærmer hendes udtryk sig det abstrakte. I de heftige penselstrøgs vekslende strukturer og den mættede, rige farveskala støder man også på genkendelige fragmenter, der åbner op for billedernes fortællinger.
Siden hendes debut i 1985 er Maja Lisa Engelhardts landsskabsmotiver blevet mere religiøse i deres grundtone, og hun står bag over 30 udsmykninger af kirker i Danmark og USA og i en række offentlige institutioner bl.a. Odense Rådhus, Københavns Universitet med alt fra glasmosaikker til bronzerelieffer.
Maja Lisa Engelhardt har altid vidst at hun skulle være kunstner. Denne aften kan I høre hvorfor, og hvad der driver ”værket”. Hvordan hun arbejder med historiefortælling og religiøse motiver, og hvordan så voldsomme naturskildringer kan undfanges på et atelier i Paris.
Arrangementet tilbydes i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening samt med og på Kystvejens Hotel.

Forud for foredraget tilbyder Kystvejens restaurant 7 små retter i en servering. Kr. 150. Forudbestilling nødvendig på 8959 5959
GRATIS guidet rundvisning kl. 17 Kunstsamlingen på Kystvejens Hotel- og Konferencecenter er unik ved at være en af Danmarks største private kunstsamlinger. Den rummer i alt ca. 650 stykker kunst fordelt på malerier, skulpturer, keramik m.m. Det gennemgående tema for samlingen er dansk kunst fra 1960’erne og op til nutiden, hvor både landskendte og lokale kunstnere er rigt repræsenteret. Der har dog også sneget sig et par enkelte internationale kunstnere ind i samlingen, så man bl.a. også kan opleve Andy Warhols portræt af Dronning Margrethe. Kunsten rummer desuden et væld af gode og finurlige fortællinger, der giver et billede af den tid og samfund det enkelte kunstværk er skabt ind i. Det er kort sagt et lille stykke Danmarkshistorie, der udspiller sig igennem de forskellige kunstværker på Kystvejens Hotel- og Konferencecenter. Kom og få en omvisning – tilmelding nødvendig, 8959 5959.

 

Detaljer

Dato:
2. august
Tidspunkt:
8:00 - 17:00