Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Misja Kristoffer Rasmussen – Kunstudstilling i Baunhøj Mølle

23. april : 17:00 - 24. maj : 23:30

Misja Kristoffer Rasmussen
Kunstudstilling i Baunhøj Mølle
Fernisering fredag den 23. april kl. 17.00 – 18.30

AFLYST pga. Covid 19

 

ANIMA UMANA – MENNESKETS SJÆL

Skulptør Misja Kristoffer Rasmussen er en nutidig klassicist, og værkerne signalerer menneskelige, romantiske og poetiske udtryk, hvor man fornemmer en ærlig respekt for Den græske, klassiske Periode. Ligeledes er respekten for materialet og de tekniske traditioner stor.
Menneske- og dyremotiver i mange størrelser er karakteristiske for hans produktion. Værkerne bliver ofte til ved, at Misja starter med at modellere sine motiver i ler for bagefter at støbe dem i bronze.
Der vil på udstillingen være helt nye værker i blandt andet marmor og terrakotta, ligesom der udstilles skitser og tegninger.
Misja arbejder og har atelier i marmor-byen Pietrasanta i nærheden af Lucca i den toscanske del af Italien. Han er repræsenteret i offentlige og private samlinger i såvel udlandet som i Danmark. Eksempelvis kan nævnes skulpturerne: H.C. Andersen i Odense, Jeppe Aakjær i Jebjerg og Pige på bænk i Ølgod.
Misja har udstillet mange steder i både ind- og udland, herunder på Museum of Modern Greek Culture i Athen med udstillingen SKINd – signs of purity.

 

Udstillingen kan ses til og med mandag den 24. maj.

Detaljer

Start:
23. april : 17:00
Slut:
24. maj : 23:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Baunhøj Mølle
Bavnehøjvej 31
Grenaa, 8500 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.baunhoej-moelle.dk/