Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søren Romby, Kunstudstilling i Pavillonen

25. maj - 26. juni

Udstillingens titel : ” Tilbage til start” henviser til, at Søren Romby med denne udstilling vender tilbage til sit udgangspunkt for at arbejde med billeder, nemlig tegningen.

Søren Romby arbejder ud fra konkrete synsindtryk og objekter fra sit nærmiljø og omsætter disse til motiver, der på én gang virker både fremmede og genkendelige.

På denne udstilling vises en række tegninger og træsnit, hvor naturen og mennesket skaber motivkredsen og tilsammen udgør et melankolsk og poetisk univers. Du møder et landskab, hvor nogen har været, eller kommer tæt på det anonyme menneske i hverdagen. Udstillingen ” Tilbage til start” udforsker forholdet mellem fravær og nærvær. Hvad enten det drejer sig om kultegninger i stort format, en mindre skitse eller et træsnit, er elementerne i Søren Rombys værker isoleret fra en klar fortælling, og der gives plads til beskuerens egen fortolkning i mødet med det sete.

Søren Romby er uddannet fra Århus Kunstakademi i 2011. Han er medlem af kunstnergruppen Plan C og arbejder i Aarhus som en del af kunstnerkollektivet Pakhus 64.

Se og læs mere om Søren Romby på www.sromby.dk

Detaljer

Start:
25. maj
Slut:
26. juni
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Grenaa Kunst & Musikforening

Sted

Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
Grenaa, 8500 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://admin.pavillonen.kulturbillet.dk/salg/